Saat seurallesi etuja Urheilu Mehiläisen palveluista rekisteröimällä tietosi Urheilunettiin!

Mehiläisestä saat asiantuntevaa palvelua liikkuvan ihmisen terveysasiossa. Mikäli urheiluseurasi on tehnyt Mehiläisen kanssa sopimuksen yhteistyöstä ja eduista, voit näillä sivuilla kirjata seuran jäsenyytesi Mehiläisen asiakasjärjestelmään.

Urheilu Mehiläinen on tuki- ja liikuntaelinsairauksiin ja liikkuvan ihmisen terveysongelmiin keskittynyt erikoisklinikka. Päätoimipaikkamme ovat Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kouvola, Lahti, Oulu, Tampere ja Turku. Myös muista toimipisteistämme saat asiantuntevaa apua liikunnan aiheuttamiin vaivoihin.

Asiakkaanamme on huippu-urheilijoita ympäri Suomea, mutta kokemuksestamme huippu-urheilussa hyötyvät kaikki asiakkaamme olkoon vaiva hankittu juoksulenkiltä, tietokonehiirestä tai vaikka puutarhanhoidosta.

Hakeutumalla Urheilu Mehiläiseen hoitoon saavutat hoitoketjun, joka pitää sisällään nykyaikaiset diagnostiset menetelmät, tarvittaessa leikkaushoidon sekä ajanmukaiset kuntoutuksen keinot. Joustavan palvelun varmistamiseksi teemme yhteistyötä kaikkien Suomessa toimivien vakuutusyhtiöiden kanssa.